Vad är Fillers?

Vad är fillers?


Fillers är framtagna för våra kroppar och ansikten. Filler kan användas till olika delar av ansiktet. Kindben är en av de ytligaste dragen av kroppen och är något som går att fyllas och ändras till vad ni vill ha. Snyggare käklinje är en önskan hos många och med en behandling med filler i hakan, så kan en skönhetsklinik få din önskan att gå i uppfyllelse.


Hyaluronsyran som används i fillerbehandling är framtagen för att framhäva naturlig volym på det behandlade området. Skönhetskliniker vill ge dig naturliga resultat med filler.

Tack vare fillers kan du få ett mer linjärt ansikte och skarpare drag. Ankläppar skapas med den här typen av behandling. Filler är ett bra sätt för att exempelvis ändra din näsas proportioner och som är ett populärt alternativ till näsplastik. Kort och gott så är behandling med filler ett fantastiskt verktyg inom skönhet.


Det finns olika val till att behandla med filler och några av skälen till en fillerbehandling kan vara att exempelvis – Få till en nästipp korrigering, bättre proportioner i ansikte eller att framhäva ansiktsdrag.

Filler behandlingar för exempelvis panna skiljer sig olika från behandlare till behandlare med varierande prisskillnader. Du får en offert i samband med möte hos skönhetsklinikerna som du besöker före behandlingen. Där går ni igenom vilken mängd du önskar, om du haft filler innan eller om det är första gången för er och dina förväntningar efter behandlingen är gjord. Det är under er konsultering som legitimerade behandlare ger sin argumentation om mängd och expertis för att ge ett resultat som är naturligt.

Vill du höra vad andra har att säga om olika behandlingar? Gör ett besök hos Makeup by Celly.

vad-ar-fillers

Hur går det till med fillers i haka?

Du börjar med en kort konsultation tillsammans med en eller flera av behandlarna för att gå igenom proceduren, pris och för att besvara frågor och funderingar.

Beroende på om det är din första fillerbehandling, behandling med fillers för exempelvis läppförstoring eller om du har gjort ingrepp innan, så är det viktigt att du känner dig trygg med din behandlare och ett av de stora skälen till konsultationen är för att kliniken ska ge sitt utlåtande kring hur exempelvis, näsan bör behandlas med fillers.

När du gör din behandling ingår bedövning som är till för att reducera smärtan vid injicering. Efter bedövningen tagit verkan sker injiceringen och är vanligtvis klar inom 5-15 minuter beroende på mängden filler som proceduren består utav.

allt-om-fillers

Fillers näsa före efter

Behandlaren är med dig hela vägen när du ska göra din filler. När du är klar med din behandling med exempelvis käklinje fillers är vanligtvis det behandlade området irriterat och du kan känna dig svullen. Ansträngningarna beror helt på hur din kropp reagerar och typ av fillers, för att det är inte ovanligt att det känns som vanligt efter din behandling. Svullnaden återgår till det normala i takt med att irritationen lägger sig.

Din korrigering med fillers räcker i regel 3-12 månader beroende på hur ofta du gör din behandling. Upprepade behandlingar resulterar i längre varaktighet för exempelvis utfyllnad av haka och beroende på din kroppstyp bryts dina fillers ner olika från person till person.

För en framgångsrik projicering väger konsultationen in som du gör i början med din behandlare för att komma fram till hur du vill exempelvis ändra din käklinje och vad som är möjligt ur klinikens expertis kring behandling med fillers.

När du har gjort din behandling är det viktigaste att du ska bli nöjd med ditt ingrepp och att du ska få ett naturligt resultat av din behandling med filler.

För att behålla ditt resultat behöver du regelbundet exempelvis markera käklinjen. För att förtydliga, för varje behandling med fillers du gör, stärker du resultatet och det kommer att behålla sin form längre än vad exempelvis enstaka fillers gör. Kliniken finns för dig genom konsultation, när du gör dina fillers före efter och under din behandling.

Vi är stora fans av fillers och om du vill läsa mer om skönhetsbehandlingar, så kan du klicka här. Vi kan även rekommendera att läsa mer här.

Vill du göra en behandling på en skönhetsklinik, så rekommenderar vi att du gör ett besök hos Göta klinik.

You may also like...