Testa en ny behandling

Det är alltid kul att utforska skönhet med en ny behandling

Vi älskar att hitta nya behandlingar och även göra om behandlingar som vi har testat på tidigare och som vi har blivit sugna på att pröva på igen. En av dessa typer av behandlingar är Body Sculpting som vi har tagit upp tidigare, men som vi tycker är värt att nämnas igen!

behandling-2021

Vad är då denna härliga behandling?

Jo, body sculpting är anpassat för kropp och ansikte och är till för att fixa till de där skavankerna som vi vill ändra på eller om det är någon del av kroppen som vi vill förfina lite. Body sculpting kan användas till olika delar av kroppen. Muskler är en av de mest uppskattade dragen av våra kroppar och är något som går att korrigeras och ändras till vad du vill ha (i de flesta fall, men det finns undantag). Mer proportionell rumpa är eftertraktat hos många och behandling med body sculpting i dessa områden kan kliniker få din önskan att gå i uppfyllelse.

Med body sculptingbehandling kan du få ett mer symmetrisk område på din kropp och tydligare drag. Fler och fler väljer att korrigera vader med body sculptingbehandling. Body sculpting är ett bra alternativ för att exempelvis ta bort rynkor på händer. Har du håligheter, går det att fixa med body sculpting. Det finns olika sätt att korrigera med body sculptingbehandling. Ett par av anledningarna till en body sculptingbehandling är för att nämna några exempel rumplyft, cellulitborttagning eller för att fylla ut specifika muskler.

Body sculpting för exempelvis större muskler skiljer sig olika från klinik till klinik med varierande prisskillnader. Du får en offert i samband med möte hos kliniken som ni besöker före ingreppet. Tillsammans pratar ni igenom vilken mängd ni efterfrågar, om ni gjort body sculpting innan eller om det är första gången för dig och vad dina förväntningar är efter behandlingen är gjord. Det är under er konsultering som skönhetsklinikerna ger sin åsikt om mängd och expertis för att ge dig ett naturligt resultat.

behandling-2021

Hur ser processen ut för en sån här typ av behandling?

Det startar med konsultation tillsammans med skönhetskliniken för att gå igenom om du har några frågor, proceduren och pris.

Även om det är din första body sculpting eller om du har gjort skönhetsingrepp innan, så är det viktigt att du känner dig trygg med din skönhetsklinik och konsultationen är för att kliniken ska ge sin syn på kring hur exempelvis dina vader bör eller kan behandlas med body sculpting. I din body sculpting ingår bedövning som är till för att injektionen ska vara så smärtfri som möjligt. Efter bedövningen tagit verkan sker injiceringen och är oftast över inom 30 minuter beroende på volymen body sculpting som proceduren består utav.

För ett lyckat resultat väger konsultationen in som du gör tillsammans med din skönhetsklinik för att komma fram till hur du vill exempelvis forma dina muskler och vad som är möjligt ur skönhetsklinikens perspektiv vid en kroppsskulptering (body sculpting).

Direkt efter din injektion så är det vanligt att det blir lite svullnad och irritation är aktuellt. Svullnaden beror helt på hur din kropp reagerar på behandlingen, eftersom det är inte ovanligt att det känns som vanligt i många fall. Irritationen och svullnaden försvinner i takt med att irritationen lägger sig och det kan ta ett par dagar. Behandlingen håller i regel 3-12 månader beroende på hur ofta du gör din behandling. Mer body sculpting skapar längre varaktighet för exempelvis och beroende på din kroppstyp bryts din body sculpting ner olika från person till person.

Vill du läsa mer, rekommenderar vi vårt senaste inlägg som du hittar här.

För mer inspiration om skönhet- och hälsa: https://lovenrudvi.se/

You may also like...