Härliga skönhetsbehandlingar

Vi listar våra favoriter inom skönhetsbehandlingar

När det kommer till skönhetsbehandlingar, så finns det speciellt tre olika behandlingar som vi gärna delar med oss av och använder oss av. Vi pratar om skönhetsbehandlingar med Botox, skönhetsbehandlingar med fillers och skönhetsbehandlingar med kryo. Behandlingar som är väldigt populära i Sverige och runt om i världen.

Vi kommer att gå in lite närmare på vad de olika skönhetsbehandlingarna innebär och vad de kan göra för underverk för våra kroppar och sinnen. Vi uppskattar behandlingar som medför sig positivitet och som stärker oss. Dessa behandlingar är stärkande både psykiskt och fysiskt vilket är ett fantastiskt sätt att få sig själv att må bra.

skonhetsbehandlingar-2021

Skönhetsbehandling med fillers

Fillerbehandlingar är framtagna för våra kroppar och ansikten. Fillerbehandlingar kan användas till olika delar av ansiktet.Med fillers kan du få ett mer linjärt ansikte och skarpare drag. Fler och fler väljer att korrigera näsan med fillerbehandling. Filler är ett bra val för att exempelvis ta bort rynkor i pannan. Har du grop i hakan, går det att fixa med fillers.

För en framgångsrik projicering väger konsultationen in som du gör i början med din skönhetsklinik för att diskutera hur du vill exempelvis göra med din näsa och vad som är möjligt ur skönhetsklinikens expertis kring fillerbehandling. Hyaluronsyran som används i fillerbehandling skapades för att framhäva en naturlig volym efter behandling. Kliniker med fillerbehandling vill alltid framhäva resultat för dig.

Med fillers kan du få ett mer profilerat ansikte och utmärkande drag. Fler och fler väljer att korrigera näsan med behandling med fillers. Fillers är ett bra sätt för att exempelvis få skarpare ansiktsdrag.

skonhetsbehandlingar-2021

Skönhetsbehandling med kryo

En lite nyare skönhetsbehandling för den svenska marknaden i alla fall är skönhetsbehandlingar med kryo. Det är en typ av terapi som appliceras lokalt på specifika områden över kroppen alternativt över hela kroppen.

Kryoterapi är framtaget för att förstärka kroppens naturliga återhämtningsfaktorer och för att öka blodcirkulationen och främja musklerna efter intensiv träning. Det har varit en väldigt effektiv och populär behandling inom idrottsvärlden där atleter i USA använt sig av kryoterapin.

I Sverige har kryoterapi börjat att uppmärksammas mer och mer av både användare och utövare. Det är fler och fler skönhetskliniker som har indikerat att börja använda sig av kryoterapi och det ser även ut att vara ett intressant koncept för både spaförläggningar och gym med bastu och relaxavdelning.

Skönhetsbehandling med Botox

Botulinumtoxin är inte endast för skönhet, det är även en behandling som åtgärdar problemdrabbade områden. Botox är hjälpande mot huvudvärk och migrän och för att vårda överspända muskler. Botox i pannan ger effekt direkt i musklerna i pannan och din glabella slappnar av och du spänner inte pannan lika mycket, vilket i många fall ger upphov till huvudvärk eller i värsta fall migrän.

Botox är skapat för att skapa avslappning i dina spända muskler och för att fylla ut och ge ett lyft till hela ditt ansikte. Botoxinjicering används främst till ansiktet för att behandla olika områden och musklerna i ansiktet, men kan även användas för behandling av exempelvis problem med svettningar i armhålor.Med exempelvis botox i pannan, det används när du vill åtgärda din glabella, få bort arga rynkan eller vill dölja andra rynkor i pannan.

Det finns många muskler i ansiktet och när du använder en del av ansiktet påverkas resten av ansiktet. Det påverkas när du spänner käken eller när du behöver kisa med ögonen som det skapas linjer i pannan eller rynkig panna. En botoxbehandling ger effekt på hängiga ögonlock, gummy smile och du kan bli smalare i ansiktet.

Vill du läsa mer från oss, då rekommenderar vi att du läser vårt senaste inlägg som du hittar här.

You may also like...