Behandling med kroppsskulptering

Kroppsskulptering (Body Sculpting) är en populär skönhetsbehandling

Vi har pratat om den här typen av behandling innan och vi tyckte att det var dags att lyfta kroppsskulptering igen, eftersom det är en väldigt populär behandling och en behandling som vi tycker om.

Behandling med body sculpting kan användas till olika delar av kroppen. Muskler är en av de ytligaste delarna av våra kroppar och är något som har möjlighet att fixas och ändras enligt önskemål. Hyaluronsyran som används i body sculptingbehandling skapades för att ge naturlig effekt efter behandling. Kliniker med body sculptingbehandling vill ge dig resultat med body sculpting.

Med body sculpting kan du få ett mer symmetrisk område på din kropp och utmärkande drag. En naturlig förstoring är möjlig med body sculptingbehandling. Body sculpting är ett bra val för att exempelvis få naturliga kurvor. Body sculpting är ett fantastiskt verktyg inom skönhet.

kroppsskulptering-2021

Vad kostar det att göra en behandling med kroppsskulptering?

Body sculpting för exempelvis större muskler skiljer sig olika från klinik till klinik med varierande priser. Prisförslag med offert ges i samband med konsultation hos behandlaren som du möter före behandlingen. Under mötet pratar ni igenom vilken volym du önskar, om du haft behandling med body sculpting innan eller om det är första gången för dig och vad som sker efter er behandling. Det är under er konsultering som skönhetsklinikerna ger sin syn på om mängd och behandling för att ge den bästa body sculptingbehandlingen.

Det startar med en kort konsultation tillsammans med skönhetskliniken för att gå igenom pris, proceduren och eventuella frågor. Beroende på om det är din första kroppsskulpteringsbehandling eller om du har gjort ingrepp med kroppsskulptering innan, så är det viktigt att du känner dig trygg med din behandlare och därav överläggningen som är för att skönhetskliniken ska ge sin expertis kring hur behandlingen bör gå tillväga och vad du kan förvänta dig. Tryck på mingranne.se för att se vad fillers kan göra för ditt yttre.

I kroppsskulptering ingår bedövning som är till för att injektionen ska vara så smärtfri som möjligt. När bedövningen börjat verka sker själva injektionen av body sculpting och är vanligtvis över inom 30 minuter beroende på volymen body sculpting som behandlingen består utav. När du varit på din behandling är det viktigaste att du är nöjd med ditt ingrepp och att du ska få ett fint och naturligt resultat av din behandling. Med ditt fina resultat behöver du göra ett återbesök för att exempelvis fylla dina håligheter. Återigen, för varje behandling med body sculpting du gör, stärker du processen och det kommer att hålla längre än vad exempelvis enstaka body sculpting gör.

Behandlarna är ditt stöd genom hela din behandling och finns där för dig för att du ska känna dig nöjd med ditt resultat och trygg i din behandling.

kroppsskulptering-2021

Resultat kroppsskulptering

Biverkningar från din behandling med exempelvis kroppsskulptering för bröstmuskler är vanligtvis att det behandlade området är irriterat och du kan känna dig svullen. Svullnaden beror helt på hur din kropp reagerar och vilken behandling du gjort för det är inte ovanligt att det känns som vanligt i många fall. Din rodnad och svullnad går ner i takt med att irritationen lägger sig och det kan ta ett par dagar.

Din korrigering med body sculpting räcker i regel 3-12 månader beroende på hur ofta du gör din behandling. Upprepade body sculpting ger längre varaktighet för exempelvis och beroende på din kroppstyp bryts din body sculpting ner i sin egen takt.
För ett lyckat resultat väger konsultationen in som du gör tillsammans med din behandlare för att se hur du vill exempelvis göra med dina celluliter och vad som är möjligt ur skönhetsklinikens perspektiv vid behandling med body sculpting.

Läs vårt senaste inlägg här.

You may also like...