Cellulitbehandling: Bli av med dem idag med 2 revolutionerande skönbehandlingar!

Lokalt fett och celluliter drabbar många kvinnor, även från unga år, vilket skapar en ful effekt i olika delar av kroppen. Men inte ens rätt kost och träning löser problemet då de inte kan agera lokalt, där kommer cellulitbehandling in.

Traditionellt löses problemet inom kirurgi med metoden fettsugning men är ett smärtsamt och kostsamt ingrepp med lång återhämtningstid. Nyligen har dock vetenskapen kommit med specialiserade icke-invasiva behandlingar som effektivt bekämpar celluliter och lokaliserat fett och återställer det förlorade självförtroendet hos kvinnor.

Vad är celluliter?

Celluliter är ackumulering av subkutant fett i fibrös bindväv som manifesterar sig lokalt som veck och knölar i huden, ofta i bäckenregionen, särskilt i skinkorna, nedre extremiteterna och buken.

Celluliter uppträder hos de flesta kvinnor efter puberteten. Forskning visar att 85% – 98% av kvinnorna har celluliter vilket gör celluliter till ett icke-patologiskt och mycket vanligt tillstånd. Det härrör från en komplex kombination av faktorer som sträcker sig från hormoner till ärftlighet.

skönbehandlingar

Hur skapas celluliter?

Celluliter är inget annat än normalt fett under huden. Fett verkar ojämnt eftersom det trycker på bindväven och orsakar veck i huden.

Celluliter är inte skadligt men det är fult och av denna anledning vill många bli av med det.

Vad är orsakerna till celluliter?

Faktorer som påverkar skapandet av celluliter är:

  • Ärftlighet
  • Dålig näring
  • Extrema dieter
  • Långsam ämnesomsättning
  • Hudens tjocklek och färg
  • Brist på fysisk aktivitet
  • Hormonella förändringar
  • Uttorkning
  • Totalt kroppsfett

Vilka är de mest effektiva behandlingarna för celluliter?

Cryolipolys

Cryolipolys är en ny effektiv, smärtfri, icke-kirurgisk och helt säker behandling för eliminering av celluliter och lokaliserat fett. Det är baserat på det vetenskapliga rönet att fettceller, som motstår träning och kost, är mer känsliga för exponering för låg temperatur, jämfört med andra hudceller.

Läkaren applicerar den speciella enhetens huvud på det problematiska området och kyler det i cirka 45′-60′. Temperaturen i fettcellerna når mycket låga temperaturer (-8, -10oC), så dessa celler leds till kristallisation och sedan apoptos (destruktion).

Resultatet syns några dagar efter behandlingen och kroppen ser smalare och formad ut.

Mesoterapi

Mesoterapi har en uppstramande och fettlösande effekt mot celluliter och lokalt fett. Den är baserad på infusion av farmaceutiska och homeopatiska preparat, växtextrakt, vitaminer, aminosyror, spårämnen, etc., under huden med hjälp av en fin nål och tekniken för flera punkteringar. En av de effektiva ingredienserna för fettminskning är fosfatidylkolin. Fosfatidylkolin är en ingrediens som härrör från sojalecitin och användes först inom medicin för att lösa upp aterosklerotiska proppar (som är gjorda av fett och täpper till blodkärl). Det verkar genom att påverka permeabiliteten hos fettcellsmembran som mobiliseras i lipolys.

Det är en enkel, snabb och biverkningsfri behandling som gör att patienten omedelbart kan återgå till sina dagliga aktiviteter. Vanligtvis behövs 2 till 12 sessioner var 1-2 vecka vardera, följt av underhållsbehandlingar var 3-6 månad beroende på problemet.

Din hur kan också behandlas med laser för att försköna och föryngra den.

Så om du behöver bli av med celluliterna och det lokala fettet som stör dig kan du boka din tid nu i ett specialiserat skönhetscenter som Skönhetskliniken Estetic i Göteborg.

För mer skönhet- och hälsa, eller tips för ett glänsande rent hem: https://keenobby.com/

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *