Vill du hyra kajak i Stockholm?

Att få hyra Kajak i Stockholm och få glida fram på vattnet en solig dag i Stockholms vackra omgivningar är verkligen något som alla borde få vara med om. Närheten till naturen är svårslagen när man paddlar kajak det vittnar de flesta som provat om. Utsikten man bjuds på när man paddlar kajak i Stockholm får man heller inte glömma!

Att paddla är roligt och alla kan vara med! Det är lätt att lära sig och inga förkunskaper krävs.


Paddla kajak är något för alla

Att paddla kajak är inte svårt och det passar verkligen alla oavsett ålder. Så ge familjen en rolig dag och hyr kajak hos Rålis Kajak! De har kunnig personal som ger er rätt utrustning och den hjälp ni behöver. Du behöver bara ta med dig kläder som passar vädret

Upptäck det Stockholm har att erbjuda från vattnet. Det finns många fina saker att se! Kortare rutt genom stan eller paddla genom kanaler kring Långholmen? Längre turer går också, till exempel runt Essingeöarna eller Årstaviken. Vart det bär av bestämmer såklart du!

Cafeér och mattorg finns på olika ställen där du kan ta en paus. Det finns alla förutsättningar för en väldigt trevlig dag helt enkelt!

Om man vill paddla med andra

Du kan ge dig ut på egen hand, med familjen eller kompisarna, men vi erbjuder också tillfällen där man kan paddla i grupp med andra människor.


Meetup


Här kan du paddla med personer från hela världen! På sommaren har Rålis Kajak varje torsdag paddling i grupper där man går ut på picknick till någon fin plats.


Midnight Kayakers


Varje år runt midsommar så ordnar Rålis Kajak det här eventet tillsammans med någon välgörenhetsorganisation. Du gör alltså något bra samtidigt som du njuter av paddling!

Du får låna all utrustning, du behöver bara ta med dig kläder efter väder. Efter turen har man tillsammans knytis-picknick på bryggan. Inga förkunskaper krävs, så häng med även om du är nybörjare. Det blir en väldigt trevlig kväll!
Priser
För mer information om prislista kan du gå in på deras hemsida.

www.raliskajak.se

En annan vattensport som har blivit mer populär är SUP som står för stand up paddling. Läs mer om vad det innebär och vad du kan göra här. Samma företag erbjuder även SUP som går att boka via länken nedan:

www.stockholm-sup.se

Du kan även paddla kajak med barnen om du har tid. Läs denna bloggen emmagranath om du vill veta vad du ska tänka när du paddlar med barnen.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *