5 Tips för Skönhetsbehandlingar för bättre hud!

Om du precis har börjat se de första tecken på åldrande i ansiktet från daglig stress då är det dags att göra några skönhetsbehandlingar. Lyckligtvis finns det nu lösningar så att ingen kvinna behöver se äldre ut än sin ålder och kan njuta av vacker, glödande och fast hud!

Skönhetsbehandlingar

Ta en titt på de mest moderna och pålitliga Skönhetsbehandlingar som ger dig det resultat du drömmer om!

1. Botox

Behandlingen syftar till att selektivt slappna av och minska rörligheten i ansiktsmusklerna som är ansvariga för bildandet av uttryck och i förlängningen de rynkor som åtföljer dem. Den mest populära anti-aging-behandlingen slätar ut fina linjer och rynkor omedelbart, utan att förlora ansiktets naturliga uttrycksförmåga. Resultaten kan vara upp till 12-18 månader och behandlingen tar bara 15-20 minuter enligt Estetic, en Skönhetsklinik i Göteborg.

2. Hyaluronsyra

Metoden syftar till att fillers för rynkor, föryngra huden i ansiktet och ge det ett mer strålande och ungdomligt utseende. Förutom att fylla på rynkor används hyaluronsyrafyllmedel för att förbättra ansiktskonturer, korrigera mörka ringar under ögonen, “fylla ut” läppar och kindben, samt förbättra utseendet på näsan (blodlös näsplastik). Med minsta till noll biverkningar tar behandlingen upp till 20 minuter och varar upp till ett år innan hyaluronen är helt absorberad av kroppen.

3. PDO-gängor

Favoritbehandlingen för “paus” av rynkor, återställer den förlorade fastheten och ungdomliga fräschören i ansiktets hud omedelbart och mestadels blodlöst, och erbjuder samtidig uppstramning och förbättring av hudens struktur. Till skillnad från det traditionella invasiva ansiktslyftet är proceduren helt säker, involverar ingen skalpell och kräver noll återhämtning, tid.

4. Ansikts-PRP

Den autologa PRP (Platelet Rich Plasma) stamcellsbehandlingen vänder bilden av matt och skadad hud tack vare dess regenerativa och anti-aging egenskaper som erbjuder djup återfuktning och föryngring.

Förfarandet kräver en liten blodtagning från patienten för att samla upp den blodplättsrika plasman. Med tillsats av kalciumjoner uppnås aktiveringen av plasmatrombocyter och det efterföljande utnyttjandet av deras tillväxtfaktorer.

Tillväxtfaktorerna, som är proteiner som återställer skador på huden och förbättrar produktionen av kollagen och elastin, appliceras på ansikte, hals och dekolletage med hjälp av en speciell micro-needling-anordning. Proceduren är smärtfri och säker, och resultaten är omedelbart synliga.

5. CO2 fraktionerad laser

Det är en behandling som kan återställa utseendet på ett ungt och strålande ansikte och är den mest revolutionerande metoden för laserföryngring som modern estetisk medicin har att erbjuda. CO2 Fractional Laser-behandlingen kallas även Laser Skin Resurfacing, på grund av dess förmåga att “föda” ny hud, förnya huden, samtidigt som den återställer den förlorade lysten och ungdomen.

Det är en av de mest utbredda metoderna världen över för att återuppbygga huden och regenerera ansiktet och skapar inga peelingproblem samtidigt som det rengör och jämnar ut din hud.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *